ОВЕН Седмичният хороскоп за зодия Овен предсказва: През тази седмица се

...
 
 
ОВЕН
Седмичният хороскоп за зодия Овен предсказва: През тази седмица се
Коментари Харесай

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 22-28 НОЕМВРИ, 2021

 

 

ОВЕН

Седмичният хороскоп за зодия Овен предсказва: През тази седмица се пазете от импулсивни дейности и недомислени решения. Те могат да повлияят отрицателно на протичащото се в близост. Много Овни ще би трябвало да се сблъскат с изненади или даже малко да се объркат, само че не се паникьосвайте – това ще ви помогне да преодолеете компликациите и да постигнете това, което желаете.

В средата на интервала избягвайте споровете и се пробвайте да не се намесвате в непознатите каузи. Този път ще се справите с съвсем всички компликации, в случай че действате интелигентно, а не прочувствено. Бъдете гъвкави към измененията – ще има доста от тях тази седмица, само че какво да извършите ще зависи единствено от вашата рационалност и съобразителност.

Пазете се от кавги и не предизвиквайте негативизма на близките – този път това може да провокира спорове и да докара до непредвидими последствия. По-добре се погрижете за себе си и се пробвайте да следвате всичко, за което мислите тази седмица – това ще ви бъде от изгода и ще ви помогне да избегнете неприятностите.

ТЕЛЕЦ

Седмичният хороскоп за зодия Телец предсказва: Седмицата ще ви донесе нови събития и срещи, при изискване че сте деликатни към протичащото се в близост. Мнозина ще би трябвало да се откъснат от нормалните си действия, с цел да създадат това, което се случва ненадейно. Опитайте се да не планирате непотребна работа – малко евентуално е да се справите с огромен размер. По-добре е да се опитате да намирате по-често време, да се отпуснете или да посетите тези, които са в действителност значими и скъпи за вас.

В средата на интервала се настройте за промени – ще има доста от тях, изключително през тази третина от седмицата. Не планирайте доста неща за това време – евентуално ще би трябвало да измененията и коригирате проектите си за бъдещето повече от веднъж. Погрижете се за здравето си и се пробвайте да си починете рационално. Посетете тези, които не сте виждали отдавна.

В края на интервала не планирайте доста неща, евентуално ще би трябвало да измененията проектите си повече от един път. За да се справите с компликациите, пробвайте се да покажете темперамент и да се измененията. Много срещи и запознанства през тази седмица ще бъдат доста потребни и значими за вас, тъй че не забравяйте за обичаните си хора и се пробвайте да ги зарадвате с приятната ви компания.

БЛИЗНАЦИ

Седмичният хороскоп за зодия Близнаци предсказва: Седмицата ще ви донесе доста ярки срещи и усещания, връзките с другите могат да се трансформират съвсем изцяло, приятелите могат да се покажат от отрицателна страна, а тези, към които не сте изпитвали доверие, могат да поднесат приятни изненади. Новите запознанства също могат да бъдат продуктивни и забавни, в случай че сте по-внимателни към близките и се опитате да разширите някои дребни недоразумения.

Благоприятна седмица за учене, придобиване на познания, умения и качества, промяна на кръга от другари и промени. Този път доста Близнаци ще съумеят в нещо, което не е работило до момента. Говорете с приятелите си – това ще ви помогне да преодолеете съвсем всевъзможни компликации и да погледнете по-различно на вашите проблеми и неприятности.

В края на седмицата звездите ви дават обещание непредвиден поврат или събития, които могат да бъдат началото на нов стадий в живота ви. Вярно е, че доста Близнаци могат да се сблъскат със загуби и компликации, само че е малко евентуално те да повлияят отрицателно на метода им на живот като цяло. Сприятелявайте се и се старайте да бъдете по-често в компанията на тези, които са ви приятни и забавни.

 СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 22-28 НОЕМВРИ, 2021

РАК

Седмичният хороскоп за зодия Рак предсказва: Седмицата ще бъде сложна за тези, които не възнамеряват нищо ново, съществува възможност, че няма да бъде наситена с задоволително страсти и прекарвания, усещания, което може да направи активността ви по-малко продуктивна от нормално. Не се опасявайте да измененията обществения си кръг, да се отпуснете, само че не в ущърб на главната си активност – общуването, срещите и запознанствата ще ви донесат повече наслада, в сравнение с сте предполагали.

Позволете си да си починете, да се отпуснете, пробвайте се да се справите сами с всевъзможни компликации и проблеми или отложете за известно време решаването на сложен проблем, в случай че смятате, че сами не можете да се справите. Говорете с приятелите си – това ще ви помогне да се справите с компликациите и неприятностите, да облекчите напрежението.

В края на седмицата ще ви е мъчно да се справите с отрицателните страсти, само че не бързайте със заключенията. Някои хора ще ви оказват помощ да преодолеете компликациите, в случай че извършите пауза и се отделите краткотрайно от проблемите и паниките. Грижете се за здравето си или заниманието може да ви помогне да се справите с компликациите или да намерите непредвиден излаз от безизходна позиция.

ЛЪВ

Седмичният хороскоп за зодия Лъв предсказва: Седмицата ще ви провокира да действате уверено и да покажете темперамент, водачество и самообладание. Не се опасявайте, в случай че би трябвало да действате концентрирано и точно, тогава всичко ще бъде уредено. Проявете самообладание и неизменност през първата част на седмицата, към уикенда ще се справите с компликациите и ще можете да отделите повече внимание на почивката си.

Проявете неизменност – това ще ви помогне да се справите с компликациите през тази седмица. Не се отхвърляйте от спомагателна работа – тази седмица тя ще ви донесе повече доходи и наслада от нормалното. Опитайте се да завършите започнатото, макар всички компликации – някои неща ще изискват повече устойчивост и самообладание от вас.

Благоприятна седмица за довеждане докрай на поетите задължения и проблеми, които сте почнали – този път ще се справите с всичко, в случай че деянията самообладание и нерешителност. Не навлизайте напълно в персоналния си живот – събитията, които се случват тази седмица, ще ви принудят да поемете повече домашен отговорности и грижи, в сравнение с сте възнамерявали първоначално.

ДЕВА

Седмичният хороскоп за зодия Дева предсказва: Избягвайте да вършиме прибързани изводи и систематизирания – тази седмица може да се обърне с главата надолу и назад. Можете елементарно да измененията отношението си към даден човек на противоположното или да се сблъскате с изменничество и машинация, където несъмнено не сте очаквали нищо отрицателно. Опитайте се да употребявате това време на смяна, с цел да измененията проектите си или да изберете напълно нов кръг от другари.

В средата на периода  някои събития, открития и изненади могат изцяло да трансформират вашите проекти или връзки с другите, изключително тези, свързани с другарства или работа. Не се опитвайте да се хванете за нещо, което ви убягва или не отива в ръцете ви, тъй като времето ще сложи всичко на мястото си.

В края на интервала не се опитвайте да задържите връзка или каквото и да било, тъй като в тази седмица са евентуални загуби, както незначителни, по този начин и доста съществени. За да се справите с компликациите, пробвайте се да бъдете търпеливи и не се опасявайте да се измененията. Всичко ще зависи от вашата подготвеност за събития и промени в живота ви, в това число триумф.

 СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 22-28 НОЕМВРИ, 2021

ВЕЗНИ

Седмичният хороскоп за зодия Везни предсказва: Началото на седмицата ще ви донесе доста събития и промени, при изискване че деянията повече досетливост и предвидливост от нормално. Не се опасявайте от преумората – доста неща ще са по силите ви, в случай че деянията повече самообладание и досетливост. Тази седмица ще бъдат продуктивни от страна на контакти с бизнес сътрудници или срещи с хора, като цяло.

Помагайте на другите, тъй като това ще ви помогне да се справите с вашите компликации. Опитайте се да завършите всички каузи, които сте почнали при започване на седмицата, единствено това ще ви помогне да намерите отговори на доста въпроси. Има възможност от вести, които могат да нарушат или съвсем изцяло трансформират проектите ви.

Не е най-хубавата концепция за олицетворение на нови хрумвания и стремежи – евентуални трудности или изненади ще ви принудят да измененията проектите си не един път. Подгответе се за промени – точно те ще ви накарат да измененията решението си или да действате по необикновен метод, само че в това време ще постигнете триумф по-бързо. Доверете се на интуицията си, тя несъмнено няма да ви подведе.

СКОРПИОН

Седмичният хороскоп за зодия Скорпион предсказва: Бъдете деликатни към това, което научавате тази седмица – има възможност освен да получите неприятни вести, само че и ненадейно изобретение на някаква загадка. Не очаквайте събитията да се развият бързо – евентуално е непрекъснато да пораждат трудности по пътя към вашите цели. Погрижете се за себе си и се пробвайте да извършите това, което планирате допустимо най-скоро.

Много Скорпиони могат да се сблъскат с трудности и компликации, по тази причина се пробвайте да се грижите за себе си и да действате рационално и деликатно, изключително през тази половина на седмицата. Не би трябвало да поемате всичко едновременно и да давате обещания, евентуално е да не съумеете да ги извършите в точния момент или въобще.

Последната фаза от седмицата, не е най-хубавото време за дейни дейности – забавете темпото, в противоположен случай рискувате да извършите доста неточности, за които ще съжалявате повече от един път. Не очаквайте бързи решения на проблемите – евентуално няма да съумеете бързо от първия път. Правете това, което в действителност ви харесва и се пробвайте да се възстановите, тогава може да избегнете досадни неточности и гафове.

СТРЕЛЕЦ

Седмичният хороскоп за зодия Стрелец предсказва: Благоприятна седмица за коригиране на неточности и недоразумения, с тази разлика, че този път ще съумеете, в случай че не се подвеждате по непознатото мнение. Поемете самодейността и дайте от себе си повече, в сравнение с можете. Една седмица е чудесна за всевъзможни инициативи, само че преди да започнете, завършете всичките си остарели каузи.

Благоприятна седмица за всичко ново и забавно – направете това, което отлагате отдавна и ще имате шанс. Този път доста от Стрелците ще съумеят, в случай че проявят повече интензивност, храброст и отдаденост, изключително през този интервал на седмицата. Не бързайте да се доверявате от новите запознанства.

Завършете нещата, които сте почнали тази седмица. Новите събития ще наложат да измененията проектите или да опитате нови и забавни неща, тъй че се пробвайте да свършите всичко допустимо най-скоро и рационално. Не се опасявайте да започнете всичко изначало – седмицата ще ви донесе позитивно прекарване, при изискване че сте откровени със себе си и признавате грешките си. Звездите ви поучават да завършите започнатата работа допустимо най-скоро.

КОЗИРОГ

Седмичният хороскоп за зодия Козирог предсказва: Благоприятна седмица за осъществяване на това, към което се стремите отдавна. Някои хора могат да ви оказват помощ да се измъкнете от неприятности или проблеми, в случай че се отворите към тях и им кажете за това, с което не се справяте. Не се опасявайте да се измененията – това ще ви помогне да се справите с компликациите и да постигнете задачата си по-бързо.

Избягвайте скептицизма и не се поддавайте на намаленото въодушевление, в избрани случаи това може да повлияе отрицателно на настроението и благосъстоянието ви. Подгответе се за смяна, тъй като единствено от вас зависи какъв брой триумфи ще постигнете тази седмица, изключително в случай че не се страхувате да бъдете дейни и да говорите за това, от което имате потребност и поискате поддръжка от по-силни персони.

В края на седмицата ще ви е мъчно да се разграничите от въздействието на отрицателните страсти, само че равнището на надзор ще ви помогне да се справите с компликациите и терзанията, изключително в случай че се чувствате слаби и пасивни. Погрижете се за себе си и внимавайте да не вършиме прибързани изводи, евентуално грешите или мощно преувеличавате компликациите.

 СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 22-28 НОЕМВРИ, 2021

ВОДОЛЕЙ

Седмичният хороскоп за зодия Водолей предсказва: Тази седмица ще ви донесе страхотни вести, доста от които ще ви кажат по какъв начин най-добре да се справите в сложна обстановка и на какво да внимавате първо. Не очаквайте бърз триумф – евентуално ще би трябвало да измененията посоката и да действате не по проект, само че е допустимо това да ви води към по-добро.

Не пропускайте значимо събитие през тази третина от седмицата – евентуално това ще накара доста Водолеи да трансформират проектите си за бъдещето. Не се опасявайте от промение или да действате по чудноват метод – евентуално това ще ви помогне повече, в сравнение с си мислите. Опитайте се да не бъдете упорити, в случай че събитията ви принуждават да извършите малко по-различно от това, което желаете.

Края на седмицата е подобаваща за всевъзможни промени, изключително в персонален аспект. През това време ще можете да се справите с доста компликации, в случай че деянията досетливост и темперамент. Не се впускайте напълно и единствено в работата. Събитията, които се случват тази седмица, ще ви накарат да погледнете на доста неща с изцяло нов взор.

РИБИ

Седмичният хороскоп за зодия Риби предсказва: Благоприятна седмица за всевъзможни промени и достижения – този път даже нещо, което не се е получило преди, в този момент ще се получи, тъй че не се опасявайте да започнете изначало и действайте интензивно. Много Риби ще би трябвало да трансформират малко проектите си и да проявят повече самодейност от нормално, тъй че се пробвайте да не се отклонявате от задачите си и да започнете изначало.

Покажете темперамент – евентуално ще би трябвало да издържите доста компликации или на външния напън. Настройте се за смяна – тази седмица ще бъде удобна и ще ви помогне да се справите с съвсем всички компликации. Не очаквайте поддръжка от другите, тъй като ще бъдат скептични по отношение на вашите проекти и хрумвания.

В края на седмицата пробвайте още веднъж. Може би ще се справите с всички компликации, при изискване че деянията темперамент и действате интензивно и целеустремено. Този път ще съумеете, тъй че не губете вяра и се пробвайте да се възползвате от опцията. Пазете се от кавги и не се намесвайте в непознати спорове – те могат да се проточат и да скапват настроението ви за дълго време.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР